FAQ – ofte stillede spørgsmål om Thundershirt


thundershirt til tordenvejr og høje brag

Herunder har vi besvaret nogle af de mest stillede spørgsmål omkring brugen af Thundershirt og hvordan den kan hjælpe de fleste hunde af med deres problemer. Hvis du har andre spørgsmål til Thundershirt kan du skrive til os ved hjælp af formularen herunder eller til info@thundershirt.dk.

Hvordan virker Thundershirt?

Thunder shirts patenterede design giver et konstant blidt tryk som har en beroligende virkning på hunde der udviser tegn på angst og uro eller hunde som er decideret bange. Thundershirten er undersøgt på langt over 2000 hunde og undersøgelsen viste at hele 85% af de bange hunde havde enstor forbedring på deres symptomer ved bruge af Thundershirten.

Thundershirtens blide tryk hjælper hunden ved at trykket har en særlig beroligende effekt på hundens nervesystem. Brug af tryk/pres er en meget kendt måde til at dulme nerver og smerte og f.eks. hos nyfødte spædbørn (de svøbes nemlig i stof) og hos børn med adfærdsmæssige problemer som autisme, damp og andre neurologiske sygdomme.

Når det er til børn kaldes de wrapshirts, men indtil i dag har der ikke været en tilsvarende wrapshirt til hunde på hunde. Det har Thundershirt rettet op på nu!

Anbefales Thundershirt af dyrlæger?

Ja, i mange lande, som er længere fremme end Danmark ifbm. behandling af utrygge hunde, vil en stor procentdel af dyrlægerne anbefale produktet. I Danmark er dyrlægerne lidt mere traditionelle og har endnu ikke rigtigt fået øjnene op for Thundershit og tryk behandlingen generelt. Det begynder dog at komme ser det ud til, da flere og flere danske dyrlæger begynder at anbefale Thundershirt.

Hvorfor virker Thundershirt?

Det milde tryk som Thundershirt lægger på hundens krop har en beroligende virkning på nervesystemet. Brugen af pres for at berolige nerver og uro har været brugt i mange år, f.eks. i følgende situationer:

  • Babyer svøbes i stramme klæder for at dæmpe uro og utrøstelighed
  • Dyrlæger bruger pres for at berolige kvæg og andre større dyr når de skal vaccineres
  • Autister behandles med forskellige pres hjælpemidler for at opnå en bedre livskvalitet

Hvordan bruges Thundershirt bedst?

Thundershirt har god effekt på de fleste hunde med det samme de får den på. Andre hunde skal hjælpes lidt på vej og trænes

Mange hundeejere ser en effekt lige med det samme og hundens problem forsvinder eller mindskes væsentligt. Med andre hunde tager det lidt tid og træning før Thundershirten kan afhjælpe problemet – men i langt de fleste tilfælder er Thundershirt en stor hjælp i træningen. I de værste tilfælde af angst bør hundejeren benytte en uddannet hundetræner som kan integrere Thundershirten i et træningsprogram for at opnå de bedst mulige resultater.

Hvad hvis Thundershirt ikke virker på min hund?

Så returnerer du blot produktet inden for 45 dage – så får du den fulde købspris tilbage – så meget tror Thundershirt producenten på deres produkt!

Hvordan virker de 45 dages returret?

Hvis din hund mod forventning slet ikke får nogen effekt af Thundershirt kan du inden for 45 dage returnere produktet til forhandleren, som vil returnere det fulde beløb for din Thundershirt. Det eneste krav forhandleren stiller er at du returnerer Thundershirt i original ubeskadiget emballage samt at du kan forevise gyldig bon/faktura.

Selvfølgelig kan Thundershirten være beskidt pga. gåture eller fyldt med hår, men det er ikke noget problem. Du skal ikke vaske din Thundershirt inden du returnerer den.

Må Thundershirt maskinmaskes?

Ja, Thundershirt kan vaskes i maskine men skal hænge til tørre – ikke tørres i en tørretubler.

 


Captcha:
9 + 15 =