Sådan virker en Thundershirt


thundershirt til bange hundeThundershirten har et patenteret blidt men konstant tryk, som giver hunden en beroligende virkning, når de har symptomer på angst og uro eller er bange. Thundershirtens virkning er undersøgt på mange tusinde hunde i USA og andre lande og undersøgelserne beviste at helt op til 80% af hundene viste en væsentlig forbedring af ved at bruge en Thundershirt.

Det blide tryk som en Thundershirt giver kan hjælpe en hund fordi at det har en beroligende virkning på hundens nervesysteme.

Brugen af pres som terapiform er en kendt metode til at dulme nerver og smerter og uro, f.eks. hos nyfødte spædbørn som græder konstant (de svøbes traditionelt i stof hvilket giver samme virkning som en Tundershirt) og hos lidt ældre børn med adfærdsproblemer som damp, autisme og diverse andre neurologiske sygdomme.

De tilsvarende produkterne til børn hedder “Wrapshirts”, men indtil i dag har der ikke været lavet et design af wrapshirts som var beregnet til hunde. Men det problem har Thundershirt nu løst med deres geniale produkt.

Måske kender du det også selv – hvis du har slået dig og det gør ondt, så trykker du hånden eller fingrerne mod stedet hvor det gør ondt og presser. Det lindrer som regel smerten både fysisk og psykisk, og du kan tænke på noget andet end din smerte.

Et helt andet eksempel er f.eks. et elastik bind som man bruger til sport, nogle gange til albuer eller knæ. De lægger også et pres, som kan give en tryghed og beroligende effekt og dermed fjerner de den fokus, som man ellers havde på en smerte eller en uro i det irriterede led.

Køb Thundershirt her –> officiel forhandler Læs mere om Thundershirt hos producenten