Erfaringer med Thundershirt


thundershirt til angstsymptomerThundershirten har gået sin sejrsgang i USA og mange andre lande i verden og nu fås den endelig også i Danmark. Der findes masser af historier og udtalelser fra både tilfredse og skuffede forbrugere som har afprøvet Thundershirten.

Rigtigt mange har gode erfaringer med produktet (Thundershirt siger selv over 80% successrate) og de procent som ikke kan se nogen virkning på deres hund kan heldigvis blot benytte 45 dages “pengene tilbage garantien” – så er Thundershirten prøvet af, men deres hund skal måske have løst problemerne med andre metoder.

Der er tusinder af kunders erfaringer på nettet – på blogs, debat fora, youtube osv. Her prøver vi at bringe links til nogle af de mest neutrale anmeldelser, både de positive og de negative.

Vi vil meget gerne modtage DINE erfaringer hvis du har prøvet en Thundrshirt. Din historie kan måske være en stor hjælp for andre hundeejere, som står med et problem som skal løses.

Send dine erfaringer til info@thundershirt.dk

Hvis du har optaget video af din hund og erfaringerne med Thundershirten vil vi meget gerne lægge videoen online her på siden. Send os et link til din video uploaded til YouTube.

 

Udvalgte hundeejeres erfaringer

 

Jeg prøvede dækknet på Josie her idag to gange, og jeg må sige min tvivl om hvorvidt det virker er gjort til skamme! Det var som at gå med en helt anden hund!! Hun hverken trak (Når vi bare gik almindeligt uden at se andre hunde, som hun desværre også plejer) eller trak, gøede og teede sig da vi så en anden hund.

Læs Mere

Vi forsøgte os med Tordenskjorten og jeg er mildest talt i chock! Sofus slapper enormt af når han får den på, det er tydeligt. Vi fik en veninde til at banke på ruden før hun gik ind og Sofus løftede bare hovedet og kiggede op 🙂 Normalt rejser han børster og gør helt vildt…

Læs Mere

Sam stresser meget op når han ved der skal ske noget. Og han forudser meget hurtigt hvornår der skal ske noget… Og i aller bedste timing kom vores nabo ind, to sek efter han havde fået den på, og han slappede fuldstændig af. Vi var alle i totalt chock.

Læs Mere

Ja, vi bruger den til vores pige for angst og den virker bemaerkelsesvaerdigt for hende. Vi saa forst en virkning efter 4 dages brug. Men som med alt andet nyt man introducerer for sin hund, skal den forst vaennes til thunderen…

Læs Mere

Køb Thundershirt her –> billigste forhandler Læs mere om Thundershirt hos producenten

Har du selverfaringer, dårlige eller gode, som du vil dele med andre hundeejere kan du skrive til os i nedenstående formular. Vi bringer alle brugernes erfaringer her på siden så det bliver muligt at få indtryk af hvor stor en procentdel af hundene Thundershirten hjælper.


Captcha:
15 + 12 =