Bange for at være alene hjemme?


Mange hunde bliver angste når de forlades af deres menneske. Bare det at forlade huset for at tage på arbejde kan stresse hunden og i værste tilfælde ødelægger den f.eks. inventar eller sko for at afreagere.

Også hunde med stress relateret gøen, overdrevet nervøsitet for andre hunde og nye indtryk kan give ejeren store problemer.

Thundershirt har en beroligende effekt som kan hjælpe hundene med mange typer angst.

Alene hjemme syndromet – seperationsangst

Problemet med hunde, som ikke kan lide at blive efterladt alene hjemme af deres mennesker, kan være svært at tackle og det er både stressende for hunde og ejerne. Hvad kommer man hjem til denne gang? Ødelagt inventar, en lille hilsen på gulvet eller en hund som er psykisk knækket.

Afhængig af graden af seperationsangst kan en Thundershirt hjælpe. Den er ikke et mirakkelmiddel, så hvis din hund er slemt ramt kan Thundershirt nok ikke løse problemet 100% alene, men den kan være en stor hjælp i træningen for at løse problemerne. Thundershirten har reduceret og være med at at fjerne seperations angst hos tusinder af hunde (over 80% af de adspurgte hunde ifølge deres ejere).

Læs de mest stillede spørgsmål omkring Thundershirt og brugen af den i vores FAQ

 

Salg af Thundershirt –> officiel forhandler Læs mere om Thundershirt hos producenten